Tijdens de opening van Gastvrij Rotterdam, dé horeca vakbeurs in Rotterdam Ahoy, ontving de Heinose Duncan Vos de Joop Braakhekke Talent Award. De prijs is vernoemd naar televisiekok en restauranthouder Joop Braakhekke en wordt uitgereikt aan een talent dat wordt gezien als aankomend hospitality voorman of -vrouw.
De afgelopen jaren deed Duncan Vos al heel wat ervaring op in de horeca. Zo liep hij stage bij De Liberije, werkte hij bij Bras-Koer en is hij sinds 2023 sommelier bij The Lemon Tree in Deventer. Daar levert hij duidelijk uitzonderlijk werk, want eerder dit jaar werd Duncan ook al tweede bij de Junior Sommelier Award. Bij de Joop Braakhekke Talent Award ging hij er dus wél vandoor met de eerste prijs.
En dat is nogal wat, want deze prijs wordt uitgereikt door een jury bestaande uit bekende namen als Thérèse Boer, Noël Vanwittenbergh, Frank Visser, Ricardo Eshuis en Sheila Struyck. De hoofdprijs, de Joop Braakhekke Award, werd overhandigd aan Caroline Berends.
Fotocredits: Gastvrij Rotterdam en de Joop Braakhekke Hospitality Award
Een reactie achterlaten?