Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sallandse Wandel4Daagse I Rode Woensdag

25 oktober 2023 | 11:00 - 14:30

Rode woensdag in Heino

Vele mensen uit heel het land kunnen we Heino laten zien.

De wandelaars van de Sallandsewandel4daagse kunnen even bijtanken en gebruik maken van de verschillende Horecavoorzieningen in het DORPSHUUS, bij Café Restaurant MARKTZICHT of bij Proeflokaal BUUFFIES. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op de terrassen onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard mag daarbij passende muziek niet ontbreken.

Co de Rood, u wellicht bekend, heet u welkom bij het “DORPSHUUS”. In en bij het “DORPSHUUS”, ook wel het episch centrum genoemd, kunt u terecht voor de volgende zaken.

  • Eventuele hulp van de EHBO (waaronder blaarbehandeling)
  • De benodigde stempel voor de 20 km.
  • Een sanitaire stop
  • Of gewoon voor een rustmoment om van een broodje, een kom soep of een bakkie koffie te genieten

Dit alles gaat muzikaal omlijst worden door onze eigen Heinose Tuba virtuoos Gerrit Kloezeman. Hij speelt samen 2 accordeonisten de sterren van de hemel voor u.

Op de terrassen kunt u genieten van de Ierse zanger/gitarist Noel Shannon, hij brengt de specifieke Ierse sound voor u ten gehore.

Ons programma is jaarlijks op enkele punten wisselend, echter een vaste waarde is altijd onze REDspotFOTOplek. Een prachtige plek om u vast te laten leggen of om een Selfie te maken, in uw speciaal voor deze RODE WOENSDAG VAN HEINO, aangetrokken RODE kledij.

Ook kunt u dit jaar weer een Rode das aanschaffen. De financiële bijdrage komt ten goede aan het Hospice (stichting De Cirkel) te Raalte. Mede door deze, kleine maar o zo belangrijke, geste hopen wij de kleur ROOD, waar deze voor staat en welke uitstraling deze kleur heeft nog eens extra te benadrukken.

Bedankt en graag tot ziens.

Co de Rood

Laten we met ons allen zorgen dat de Rode gloed nog lang zal blijven nagloeien. Helpt u ons daarom dan mee om het Heinose Hart Rood te kleuren op deze RODE Woensdag?

Gegevens

Datum:
25 oktober 2023
Tijd:
11:00 - 14:30

Locatie

Dorpshuus Heino